DESIRO HEXA câștigă RED DOT: Product Design 2021

HEXA PLUS câștigă A'DESIGN AWARD 2021

VERDE câștigă A'DESIGN AWARD 2021

Servicii de design

(click pentru detalii)

Produsele noastre

(click pentru produse)

Pasiunea pentru ceea ce facem se transferă în serviciile noastre. Prin experiență, inovație, și planificare riguroasă, contribuim la impactul pozitiv al unui proiect de design.

Te putem ajuta cu:

Concepem și dezvoltăm produse. De la obiecte pentru casă și grădină la produse industriale complexe (casete pentru ape pluviale). În procesul nostru de design parcurgem etape bine structurate, adaptate proiectului tău. 

Analiză de produs / piață

Studiem comparativ alte produse și/sau sisteme similare cu cerințele de design ale proiectului inițiat. Pregătim BRIEF-ul de design și planificăm desfășurarea proiectului de design pe etape clare.

Brief / Planificare de proiect

Brief-ul ne ajută atât pe noi cât și pe client să înțelegem exact complexitatea proiectului și să planificăm etapele astfel încât produsul final să se ridice la așteptările clientului.

Creație / Concept

Explorăm direcții creative divergente și convergente, facem brainstorming și căutăm, prin schițe de concept, direcția formală a produsului, fără a pierde din detaliu aspectul funcțional al produsului.

Modelare CAD/Prototipare

Prototipăm cu printuri 3D pentru ansamble și piese individuale. Această etapă ne dă o privire de ansamblu foarte apropiată de cum va arăta produsul finalizat.

Testare și feedback

După crearea unui prototip, intrăm în etapa de testare și analiză de produs, identificându-se eventuale probleme din punct de vedere funcțional, tehnic, estetic și simbolic.

Industrializare

Am ajuns la finalul proiectului. Facem ultimele corecții și finisaje, pregătim lista materialelor și furnizorilor. Suntem gata să dăm startul producției de serie.

Prin serviciile de design grafic comunicăm prin diferite forme, culori, simboluri, text, și concepem pentru diferite medii de utilizare: tipar clasic și digital, signalistică, personalizare de obiecte. Afacerea ta trebuie să își definească elementele vizuale calitativ pentru a se poziționa corect pe piață și pentru a fi percepută optim de către publicul său. Aici te ajutăm noi.

Naming

Identificăm cel mai potrivit nume pentru brandul tău, prin foarte mult research și brainstorming, apoi concepem, selectăm și apoi îți prezentăm. Mai mult, te ajutăm cu consultanță și implementare pentru înregistrarea mărcii în Romania și în UE.

Identitate vizuală

Creăm pentru tine elemente unice de recunoaștere a mărcii: logo și elemente grafice derivate, tipografie, stationery și manual de identitate. 

Materiale de comunicare

Cu ajutorul lor trasăm un concept vizual personalizat, potrivit pentru afacerea ta: broșură / catalog, personalizarea de materiale de indentitate și alte aplicații de logo de interior și exterior.

Personalizare

Extindem conceptul vizual la celelalte elemente care compun afacerea ta: îmbrăcăminte, vehicule, obiecte de promovare, steaguri, dar și alte aplicații de logo pentru interior și exterior.

Atât produsele concepute de noi cât și produsele tale au nevoie de o formă de prezență online. Fie că e vorba despre un website de prezentare, e-shop sau design pentru social media. De aceea, am pregătit soluții specifice de design, website development și interective media și te putem ajuta cu:

Dezvoltare web

Dezvoltăm website-uri de la zero sau îți actualizăm site-ul existent. De la site-uri de prezentare la magazine online, te ajutăm de la primele etape (domain name, setup hosting) până la lansare.

Conținut pentru web

Website-urile și aplicațiile online au nevoie de conținut de calitate. Creăm randări, animații și elemente funcționale (sliders, headere animate, animații de produs, formulare interactive) și le integrăm în website, ajutând la crearea unei experiențe complete pentru vizitatori.

Conținut video

În ultima vreme conținutul video de calitate câștigă din ce în ce mai mult teren în online. Îți facilităm crearea de video-uri de prezentare, teasere, promo-materials și le integrăm în website.

Soluții imersive AR/VR

Viitorul înseamnă să experimentezi lumea în realitate augmentată și virtuală. Pregătim noua generație de prezentări de produse, in AR și VR, pentru imersivitate maximă.

​Designul și Marketingul sunt domenii solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc, luând în calcul funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul. În același timp, ele întăresc mesajele și instrumentele de comunicare, formând o bază vizuală de impact. Astfel, prin analiză&consultanță, strategie dar și implementare, vă punem la dispoziție soluții integrate de Marketing și Comunicare:

Dezvoltare de brand

Dezvoltarea unei mărci reprezintă etapa zero, în care se creează o identitate, care, trecând prin procesul de Branding ajunge să își formeze conexiuni cu publicul său.

Marketing Online

Online Marketingul are un rol important în crearea și menținerea unei prezențe clare în mediul online, susținerea vânzărilor de produse și servicii, atragerea clienților noi.

Relații publice

Relatiile Publice reprezintă un proces strategic de comunicare cu scopul de a crea și a menține profesionist imaginea publica favorabilă a unei companii, organizații sau unei persoane celebre.

Publicitate stradală

Publicitatea stradală, frecvent denumită și outdoor sau publicitate exterioară este cel mai vechi mediu de reclamă din lume prin intermediul căruia se transmite mesajul publicitar către consumatori.

Communication Design

Design-ul asigură fiecărui obiectiv țintă un aspect adecvat care întărește randamentul funcțional într-o companie.

Materiale promoționale

Materialele promoționale au ca scop recunoașterea rapidă a mărcii, ajută la consolidarea acesteia și ajută la întărirea mesajul lansat prin inermediul altor canale de comunicare.

DESIRO este brandul nostru comercial, 100% original, creat în inima Transilvaniei.

Am creat DESIRO ca brand propriu, pentru a promova și comercializa produsele noastre de design, cu fabricație intergrală în România.

Am început cu colecția de produse HEXA, o serie de obiecte multi-funcționale, cu câteva funcții majore: vatră de foc, grătar, ceaun și cuvă de gheață și o serie de grilluri portabile, mai compacte, perfecte pentru spații mici.

Am asortat seria de produse cu accesorii special gândite: ustensile, placă de protecție pentru podea, o cuvă pentru gheață și un capac de protecție.

 

CERCETARE, Design & DEZVOLTARE DE PRODUSE

Suntem DESIRO VISION, din Cluj-Napoca, România.

Suntem o echipă de designeri de produs, cu experiență. Scopul nostru este de a oferi soluții de design accesibile care să rezolve provocările de funcționalitate, estetică și sustenabilitate pe care proiectele clienților noștri le ridică.

Concepem și dezvoltăm, cu pasiune, produse de design “affordable”, pentru companii producătoare din Europa.

Proiectele noastre

PARTENERI

Trimite-ne un mesaj!

13 + 2 =

Str. Constantin Brâncuși, nr. 106
400462 Cluj-Napoca
jud. Cluj,
România

+40 724 05 44 50

info@desirovision.com

Alătură-te comunității noastre.

Te vom informa periodic despre proiectele la care lucrăm sau acțiunile pe care le desfășurăm.

Ai fost abonat cu succes! Te rugăm să îți verifici căsuța de email.

Pin It on Pinterest