fbpx

Suntem DESIRO VISION

Cercetare, Design și dezvoltare de produs

 Suntem DESIRO VISION, din Cluj-Napoca

Echipa noastră dezvoltă, cu pasiune, produse de design. Ne-am propus încă de la început să transformăm idei bune în produse de design accesibile, care să ofere experiențe deosebite utilizatorului.

Poveste de brand

Povestea noastră începe în urmă cu foarte mulți ani, cu un grup de tineri studenți care, învățând, lucrând și petrecând timp de calitate împreună, și-au dat seama că îi unește aceeași pasiune: designul.

Ne-am regăsit în urmă cu 3 ani, iar acum suntem Desiro Vision – o echipă formată din profesioniști în arte vizuale și tineri talentați, toți dornici să își împartă cunoștințele și devotamentul, zi de zi, la locul de muncă.

Rolul nostru se regăsește atât în activitatea întreprinderilor nou-înființate, cât și a companiilor comerciale sau a multinaționalelor. Aria de expertiză și specializare o avem în designul de produs și designul grafic. Ne leagă o relație stabilă de încredere consolidată de-a lungul anilor, fapt care acum ne ajută să realizăm acțiuni de cercetare, proiectare și dezvoltare în baza unor strategii de o complexitate avansată.

Misiunea noastră este să ne întâlnim în fiecare dimineață cu bucurie la birou, la o cafea bună și să explorăm împreună provocări de design. Vrem ca produsul rezultat din experiența și dedicarea noastră să emane energia și pasiunea cu care a fost construit, iar, în cele din urmă satisfacția clientului să fie una majoră.

Viziunea noastră este să implementăm conceptul de accesibilitate și sustenabilitate în produsul de design. Produsul rezultat trebuie să fie estetic, funcțional, iconic, dar, mai ales, accesibil.

Valorile și convingerile noastre influențează munca pe care o desfășurăm și impactul pe care vrem să îl obținem:

  1. Echipa. Este cel mai important factor în activitatea noastră. În jurul fiecărui proiect se ceeaza o armonie benefică și productivă cu aplicabilitate în reușita lui.
  1. Pasiunea pentru muncă. Munca umple o parte importantă din viață și singurul mod prin care putem crea ceva extraordinar este să credem cu dăruire totală în ceea ce facem.
  1. Satisfacția clientului. Plus-valoarea pentru tot ceea ce facem considerăm că vine întotdeauna din feedback-ul clientului nostru. Acesta ne motivează și ne ajută pe fiecare să creștem, atât profesional cât și emoțional.

Despre echipă

 

Echipa noastră proiectează și dezvoltă cu pasiune servicii de design atât grafic, cât și design de produs și nu numai, transformând idei în rezultate semnificative.

Suntem o echipa mixtă de designeri, formată din profesioniști cu experiență și tineri talentați, care își propune să ofere soluții pentru rezolvarea optimă a provocărilor din cadrul proiectelor, livrând calitate în funcțiile de nevoile clienților.

dr. GEORGE CIPRIAN MIHNEA

dr. GEORGE CIPRIAN MIHNEA

Chief Design Officer
[email protected]

SEBASTIAN SINCA

SEBASTIAN SINCA

Senior Designer
[email protected]

COSMIN SĂLĂJAN

COSMIN SĂLĂJAN

Senior Designer
[email protected]

IULIU DUMA

IULIU DUMA

Senior Designer
[email protected]

Alătură-te comunității noastre.

Te vom informa periodic despre proiectele la care lucrăm sau acțiunile pe care le desfășurăm.

Ai fost abonat cu succes! Te rugăm să îți verifici căsuța de email.