HEXA și HEXA +

noiembrie 2019 - iulie 2020

HEXA și HEXA +

Grilluri pentru exterior

HEXA a câștigat prestigiosul Red Dot Awards 2021 pentru design de produs iar HEXA+ a câștigat argintul la competiția A’Design Award 2021

Servicii:
Design de produs

Despre proiect:
HEXA este o serie de produse multi-funcționale pentru outdoor. Se pot folosi în orice sezon, făcând din gătitul și socializarea în aer liber o experiență de neuitat alături de prieteni.

HEXA oferă o experiență nouă, cu gătitul pe plită perimetrală, cu grosime de 10 mm și inerție termică mare. Vatra de foc înclinată dispersează căldura din centru spre margine, oferind în acest mod posibilitatea de a crea zone de temperatură, în funcție de tipul de preparat.

Grătarul central poate fi rotit în funcție de preferințe și poate fi folosit pe două reglaje de înălțime. Grătarul poate fi așezat pe suportul metalic la foc mai mare sau așezat mai jos direct pe plită atunci când focul este mai domol.

Experiența gătitului cu ceaun este mult mai simplă, datorită suportului multifuncțional care permite așezarea unui ceaun de 8L în centrul focarului, astfel încât flăcările și căldura să curgă pe exteriorul ceaunului.

Echipa:

Design: Sebastian Sinca
Director produs: Mihnea Ciprian
Tehnologie și pregătitre fabricație: Sebastian Sinca, Dragoș Irimieș

Website

Alătură-te comunității noastre.

Te vom informa periodic despre proiectele la care lucrăm sau acțiunile pe care le desfășurăm.

Ai fost abonat cu succes! Te rugăm să îți verifici căsuța de email.

Pin It on Pinterest